Thread: Ze zijn gemakkelijk de beste paar

Forum: Rent out List!

Author Labi1995


Labi1995 - 31/8/2018 at 03:24

Ik begon meer dan 4 jaar geleden in 'minimalistisch' schoeisel te rennen. Sinds die tijd heb ik PR's op bijna Nike Air Max 90 Dames Roze elke raceafstand gezet en heb ik slechts één blessure gehad die Nike Air VaporMax Dames me genoeg hinderde om professionele hulp te zoeken (een fascistische fasciitis plantaris die mijn training niet beknotte, en die enigszins verbijsterd wegging toen ik verhoogde mijn kilometerstand). In de meeste opzichten gaat het heel lang goed met mijn hardlopen. Hoewel het verleidelijk is om mijn goede gezondheid te erkennen en succes te boeken met mijn keuze van schoenen, zou ik na?ef zijn als ik dat deed. De waarheid is dat ik niet ben gewond geraakt in twee jaar van hardlopen voordat ik minimaal was, en mijn racesucces is waarschijnlijker vanwege het feit dat ik een meer ervaren hardloper werd en ik harder trainde. Afgezien van het effect van minder gewicht, hadden mijn schoenkeuzes waarschijnlijk weinig te maken met mijn persoonlijke raceprestaties.
Als Adidas Campus Femme schoenrecensent loop ik nu in allerlei soorten schoenen. Ik loop in www.marjannesimoons.nl alles van ultraminimal schoenen op blote voeten-stijl tot 8 mm trainers met valdemping (ik vermijd nog meer traditionele 10-12mm drop trainers). De specifieke mix is ??afhankelijk van de beoordelingen waaraan ik op een bepaald moment werk. De laatste tijd heb ik veel gerund in ultralichte raceflats (Mizuno Universe 5 en Asics Blazing Fast), en een paar dagen geleden ging ik voor een run van vijf mijl in de Merrell Vapor Gloves (een van de minimaalste schoenen die ik heb ben binnengelopen). Een paar weken lopen, meestal in zeer minimale schoenen, heeft me eraan herinnerd waarom ik dit blijf doen: het is leuk!
Ik blijf niet in minimale schoenen rennen omdat ik denk dat ze me gezonder houden of me sneller maken dan wanneer ik in traditionele schoenen ren, ik loop Nike Air Max 90 Mujer erin omdat ik ervan geniet om erin te rennen. Ik hou ervan om de grond Nike Air Max 270 Dames onder mijn voeten te voelen. Ik voel me sterker als ik loop zonder ondersteunend schoeisel. En ik hou van het gevoel van vrijheid dat wordt geboden door een paar schoenen die minder dan 5 - 6 oz wegen. Hoewel ik zeker een rol zie in het gebruik van schoenen als gereedschap om verwondingen te manipuleren of voor specifieke racedoeleinden, wordt mijn persoonlijke keuze volledig gedreven door comfort en plezier, en dat is goed genoeg voor mij.Ik hou ook van het gevoel van de grond en het lichte gewicht van minimalistische schoenen. In al mijn decennia van hardlopen, ben ik zelden gewond geraakt (nu kloppen op hout!). Ik weet niet zeker of dat komt door de manier waarop ik van nature loop, maar mijn overgang van de afgelopen twee jaar naar minimalistische schoenen Nike Roshe Run Femme was duidelijk niet de reden. Uiteindelijk heb ik mijn Merrell Trail Nike Air Max 90 Womens Glove (na het recente wijnglas) met pensioen genomen en ben ik overgestapt op een paar NB Minimus 10, voor de lange runs (andere runs nog steeds met VFF). Minimus 10 is redelijk goed, maar ik vind de Trail Glove beslist leuker. Ik kan het verschil van 4 mm dalen! Ik overweeg de Vapor Glove voor het volgende paar. Ik vind je schoenbeoordelingen erg handig! Mijn minimalistische schoen naar keuze is nu de Brooks PureConnect Drifts. Ze zijn gemakkelijk de beste paar schoenen die ik ooit heb gehad sinds ik 5 jaar geleden ben begonnen - en veel daarvan is omdat ik er echt van geniet om erin te rennen. Ze hebben net de minimale hoeveelheid demping die ik leuk vind bij het rijden op harde ondergrond, maar toch zorgen voor een goed gevoel van de weg.
Ik zal ook Nike Air Presto Mujer toevoegen dat ik zeker opval hoe veel eenvoudiger het is om minimalistische schoenen in te pakken als ik pak voor zakenreizen en vakanties. Ik kan meestal bijna twee schoenen met minimialistparen in dezelfde ruimte passen als een paar stabiliteitsschoenen die ik vroeger droeg - en hij weegt aanzienlijk minder. Zoveel zullen mijn schoen niet veel langer zijn omdat de uitzendkrachten een stuk kouder in het hoge middenwesten, en ik zal moeten overstappen op iets met betere tractie en Gore-tex voor de winter. (Ik heb de Innov-8 Terroc 345 GTX) Dit zijn goede schoenen, maar niet perfect - ik zou willen dat er meer minimalistische waterdichte (Gore-tex) opties waren.

This thread come from : Lappis.org | The student community in Stockholm
http://www.lappis.org

Url of this website:
http://www.lappis.org/modules.php?name=mxBoard&file=viewthread&fid=13&tid=2240